Recenzja + wyróżnienie- dr hab. Danuta Jaworska prof. SGGW
Recenzja + wyróżnienie- dr hab. Małgorzata Karwowska, prof. UPL
Uchwała RND
Odbycie warsztatów szkoleniowych "Psychologiczne aspekty odżywiania w
anoreksji i bulimii".
Odbycie warsztatów szkoleniowych "Kompulsywne objadanie się, nadwaga i
otyłość - praca z klientem".
Odbycie warsztatów szkoleniowych "Kompulsywne objadanie się, nadwaga i
otyłość - praca z klientem".
Uczestnictwo w konferencji "Aktywność fizyczna, zdrowie, dieta. Najnowsze
zalecenia żywieniowe dla osób aktywnych".
Uczestnictwo w konferencji "Rozmiar w Umyśle".
Uczestnictwo w konferencji "DIETETYKA - MEDYCYNA - BIOCHEMIA - SPORT.
Aktualne trendy profesjonalnego wspomagania wysiłku fizycznego".
Uczestnictwo w konferencji "Dietetyka Forum 2015" - Żywienie w programowaniu
zdrowia kadriometabolicznego, Praktyczne aspekty dietetyki klinicznej, Nowe
możliwości w terapii dietetycznej".
Opinia realizacji pracy magisterskiej napisana przez promotora dr inż.
Dominika Kmiecika z Wydziału Nauki o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu
Przyrodniczego w Poznaniu.
Umowa zlecenie potwierdzająca wykonywanie prac w Odziale Diabetologii i
Chorób Wewnętrznych Szpitala im. Franciszka Raszei z siedzibą w Poznaniu
Dyplom ukończenia studiów drugiego stopnia na Wydziale Nauk o Żywności i
Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, potwierdzony uzyskaniem
tytułu magister inżynier.
Certyfikat uczestnicwa w konferencji naukowej "Celiakia i Dieta
Bezglutenowa".
Zaświadczenie uczestnictwa w II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej "Rozmiar
w Umyśle".
Certyfikat uczestnictwa w konferencji "Dietetyka sportowa - różne drogi,
jeden cel".
Zaświadczenie uczestnictwa w seminarium: "Opieka nad matką i dzieckiem w
praktyce pielęgniarki i położnej"
Publikacja naukowa "Evaluation of the fat content and fatty ACID profile
including trans fatty acids (TFA) in confectionery products available on the
polish market"
Certyfikat ukończenia szkolenia "Nadwrażliwości pokarmowe i zaburzenia
mikroflory jelitowej, a choroby cywilizacyjne"
Certyfikat ukończenia szkolenia "Skuteczna diagnoza i interwencja
dietetyczna u pacjentów po 60 roku życia - aspekty teoretyczne i praktyczne"
Decyzja w sprawie przyjęcia na Studia Doktoranckie na Uniwersytecie
Przyrodniczym na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu
Certyfikat Członka Zwyczajnego Polskiego Stowarzyszenia Dietetyków ze
statusem: Dietetyk
Certyfikat uczestnictwa w Konferencji Młodych Naukowców nt. Nowe Wyzwania
Dla Polskiej Nauki IV Edycja, Temat posteru: Porównanie profili białek
wyekstrahowanych z nasion roślin oleistych
Certyfikat uczestnictwa w Konferencji Młodych Naukowców nt. Nowe Wyzwania
Dla Polskiej Nauki IV Edycja, Nauki przyrodnicze i inżynieryjne
Certyfikat Klaudia Kotecka czynnie włączała się do dyskusji naukowej podczas
Konferencji Młodych Naukowców nt. Nowe Wyzwania Dla Polskiej Nauki IV Edycja
Podziękowanie za zaangażowanie, czynne uczestnictwo i promocję Uczelni w XI
edycji Nocy Naukowców na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu
Udział w I Konferencji Żywienie a Zdrowie Prokreacyjne Kobiety, która miała
miejsce 15 listopada 2019 r. w Concordia Design w Poznaniu
Publikacja „Identification of species‑specific peptide markers in
cold‑pressed oils”
Zaświadczenie potwierdzające ukończenia szkolenia pt. „Skuteczna diagnoza i
interwencja dietetyczna u pacjentów po 60 roku życia – aspekty teoretyczne i
praktyczne”
Publikacja „Proteomic analysis of oilseed cake: a comparative study of
species-specific proteins and peptides extracted from ten seed species”
Publikacja „Oilseed proteins – Properties and application as a food
ingredient”
Publikacja „Multispecies Identification of Oilseed ‐ and Meat‐Specific Proteins and Heat‐Stable Peptide Markers in Food Products”
Ukończenie szkolenia pn. "Komunikacja z pacjentem onkologicznym i jego rodziną"